NIEUWS

NIEUW : LIMEPRIMER 025 VOOR KALKVERF OP GYPROC

 

Met deze primer kan u nu ook kalkverf zorgeloos op Gyproc aanbrengen. In het verleden was het moeilijk om kalkverf aan te brengen op Gyproc omdat de banden waar de Gyproc platen tegen elkaar staan steeds zichtbaar werden. Dit komt omdat de pleister waarmee de banden opgevuld worden een andere zuigkracht heeft dan de Gyproc platen. Met onze Limeprimer 025 is dit verleden tijd. De primer zorgt ervoor dat het volledige oppervlak dezelfde zuigkracht krijgt.

LAVANDIN LEGT ECOTUIN AAN

 

Achter ons tuinatelier zijn wij gestart met het aanleggen van een ecotuin. Deze voorbeeldtuin wordt in meerdere fasen aangelegd.

In 2014 hebben we een hoogstamboomgaard met appels, peren, kersen en pruimen aangeplant.

Dit najaar werd de hoogstamboomgaard voorzien van een gemengde haag en een houtkant. De hoogstamboomgaard krijgt een extensief beheer en wordt door middel van stootbegrazing begraasd met een schaapskudde. De oude knotessen kregen opnieuw een knotbeurt en achteraan in de tuin werd een haag van gele kornoelje geplant.

MASTERCLASS ECOLOGISCH GROENONTWERP

 

Lavandin volgde de Masterclass Ecologisch Groenontwerp aan de Erasmus Hogeschool Brussel. Hier werden nieuwe technieken over ecologisch groenontwerp uit de doeken gedaan. Een duidelijke visie met heel wat praktijkvoorbeelden. Het is belangrijk om geregeld bij te scholen. Zo blijven we goed in ons vak en op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Genendries 32, B-3770 Riemst

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved