NATUURLIJKE INTERIEURS

NATUURLIJKE PRODUCTEN

EXCLUSIEVE AFWERKING

 

In onze ecowinkel kan u terecht voor natuurlijke producten voor de afwerking uw interieur en exterieur. Een voor een exclusieve producten, gemaakt met een groen hart.

Stalen en kleuren van onze tegels, eco wall panels, vloeren en natuurverven kan u komen bekijken in onze showroom. Hier geven wij u een uitgebreid product- en kleuradvies.

 

Onze producten worden Eco-Friendly geproduceerd, hebben een kwaliteitskeurmerk, zijn exclusief, natuurlijk, ecologisch en ambachtelijk handgemaakt.

 

In de thumbnails hierlangs vindt u meer informatie over onze interieurproducten en kan u de maten en kleuren van onze vloer-en wandtegels terugvinden.

 

Niet al onze producten staan op de website. Breng een bezoek aan onze ecowinkel voor ons volledig productaanbod. In onze showroom kan u ook zelf uw eigen cementtegelvloer ontwerpen.

WIJ STEUNEN HET NATUURHULPCENTRUM

 

Bent u lid van VELT? Dan kan u uw korting op natuurlijke interieurproducten en bio-ecologische bouwmaterialen afstaan aan het Natuurhulpcentrum. Wij storten uw korting op de rekening van het Natuurhulpcentrum.

 

Met deze steun kan het Natuurhulpcentrum gewonde en zorgbehoevende wilde dieren helpen.

Genendries 32, B-3770 Riemst

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved