MARSEILLE ZEEP

MARSEILLEZEEP

 

De Marseillezeep van Fer à Cheval is een authentieke zeep, vervaardigd in de oudste zeepfabriek van Marseille. De zeep wordt nog steeds gemaakt volgens een traditioneel recept uit 1856. De zeep wordt vervaardigd zonder toevoeging van dierlijke vetten en wordt niet getest op dieren.

 

Marseillezeep heeft tal van voordelen. De zeep kan gebruikt worden als verzorgingszeep, al dan niet met natuurlijke geurstoffen. De zeep van Fer à Cheval heeft een heilzame werking. Personen met een gevoelige huid of een allergie hebben baat bij het gebruik van onze Marseillezeep.

 

Met de Marseillezeep in blokvorm kan je gemakkelijk vlekken verwijderen. Zeepvlokken kan je perfect gebruiken in de wasmachine of om delecate stoffen zoals wol met de hand te wassen. Ecologisch en goedkoop.

 

De vloeibare zwarte zeep is ideaal voor het reinigen van houten vloeren, tegels, natuursteen, ramen, bakamer, keuken, ... of je kan de zwarte vloeibare zeep gebruiken als biologische insecticide in de tuin. Het is een ecologisch alternatief voor chemische detergenten.

 

De Marseillezeep van Fer à Cheval is een 100% natuurlijk product, goed voor het milieu én voor uw budget.

U kan de echte Marseille zeep van Fer à Cheval op afspraak komen kopen in ons atelier.

Genendries 32, B-3770 Riemst

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved