LAVANDIN

SFEERVOL GENIETEN

MISSIE

 

De relatie tussen mens, natuur, milieu en omgeving dient in balans te zijn. Zowel u en uw gezin, als de planten en dieren om ons heen, moeten zich goed voelen in onze leefomgeving.

Onze missie is om uw tuin en woning stijlvol in te richten en zo aangenaam mogelijk te maken voor u en uw omgeving.

 

Wij streven ernaar om in onze diensten en producten zo duurzaam mogelijk te zijn. Vernieuwend, ecologisch verantwoord en economisch efficiënt. Wij zijn van mening dat wij op deze manier onze klanten kwalitatief goede diensten en producten kunnen aanbieden.

 

Er is een toenemende vraag naar ecologische tuinen en natuurlijke interieurs. Hierop spelen wij in door ecologische tuinen te ontwerpen en ecologisch verantwoorde interieurproducten en bouwmaterialen aan te bieden.

VISIE

 

De kracht van Lavandin zit in de positieve samenwerking tussen de klant en de zaakvoerder. Ideeën groeien en worden beter door samen na te denken over goede concepten. Dit leidt tot keuzes die passen bij uzelf en bij uw leefomgeving.

 

Wij hebben een gedegen kennis op vlak van tuinarchitectuur, ecologie en duurzame materialen. Dit zorgt ervoor dat de diensten en producten die wij aanbieden bij de besten op de markt zijn. Origineel, en steeds vertrekkend vanuit een ecologische basis.

 

Om onze missie te realiseren verdiepen en verbreden wij onze werking door aandacht te schenken aan kwaliteit, groei, transitie, innovatie en samenwerking.

Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende diensten, milieuverantwoorde producten en duurzame technieken.

''Eigentijdse ecologische tuinen

tot in de details professioneel ontworpen''

- Luc Hermans -

LAVANDIN

PUZZELEN MET GROEN

 

Wij ontwerpen sfeervolle ecologische leeftuinen waarin u zorgeloos kan genieten in een rustgevende sfeer. Eigentijdse tuinen, gevoed met ecologische basisprincipes en afgestemd op de gebruiker en zijn omgeving.

 

Onze landschapsarchitect studeerde landschaps- en tuinarchitectuur aan de Hogeschool Gent. Aansluitend specialiseerde hij zich in milieu- en natuurbeheer en in ecologisch en biologisch tuinieren. Hierdoor heeft hij een uitgebreide ecologische kennis opgebouwd wat zich weerspiegelt in zijn ontwerpen.

 

Naast het ontwerpen van ecologische tuinen geven wij duurzaam groenadvies, stellen wij tuinbeheerplannen op en organiseren wij tuinworkshops.

''Natuurverven, leempleisters en kalkpleisters

in alle denkbare kleuren''

- Philippe Titone -

LAVANDIN

CREATIEF MET KLEUREN

 

Wij bieden natuurlijke producten en bio-ecologische bouwmaterialen aan om landelijke, moderne en stijlvolle interieurs en exterieurs vorm te geven. Zo creëert u een gezond binnen- en buitenklimaat voor uw woning.

 

In 2013 kochten wij een herenhuis met aanliggende hoeve die we volgens de meest ecologische en duurzame principes wilden verbouwen en inrichten.

 

Gaandeweg de verbouwing werd onze interesse in natuurlijke producten en bio-ecologische bouwmaterialen gewekt.

 

Hierdoor besloten we om ons te specialiseren in bio-ecologische bouwmaterialen en natuurlijke producten voor interieurinrichting. In 2016 openden we onze ecowinkel.

''Ambachtelijk handgemaakte tegels

die je nergens anders vindt''

- Bárbara Torres Dos Reis -

PARTNERS

 

Lavandin werkt samen met een team van specialisten in binnen- en buitenland. Onze leveranciers en aannemers worden steeds vakkundig gekozen. In onze keuze hechten wij veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij hebben aandacht voor natuur, milieu en mensenrechten. De producten die wij aanbieden moeten voor ons 100% ecolgisch zijn.

Genendries 32, B-3770 Riemst

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved