CRAQUELÉ

CRAQUELÉ

 

Onze Craquelé tegels worden vervaardigd in een State of the art fabriek in Marokko met schone en groene werkomstandigheden, zonder de tradities van het oude ambacht uit het oog te verliezen.

Craquelé duidt op het verschijnen van kleine scheurtjes in de tegels.

 

In onze fabriek werken zowel mannen als vrouwen hetgeen zeer ongebruikelijk is in deze industrie. Alle werknemers krijgen 150% boven het minimum loon betaald, werken op een schone werkplek, zijn verzekerd, bouwen pensioen op en kunnen kosteloos gebruik maken van medische diensten mocht dat nodig zijn.

 

De werknemers mogen niet meer dan 10 uur per dag werken en overuren worden uitbetaald. De werknemers worden opgeleid door Europese trainers, krijgen allemaal een dertiende maand en werken halve dagen tijdens de Ramadan. In Augustus krijgt iedereen een schaap voor het offerfeest.

 

Elke vrijdag wordt gezamenlijk een maaltijd genoten voor het middag gebed.

Naast het feit dat de gemeenschap rondom de fabriek opbloeit, kunnen wij met recht zeggen dat we ecologische verantwoorde groene tegels produceren met een minimum aan afval. Door het uitgekiende productieproces werden ook een aantal economische doelstellingen bereikt.

 

Stalen van onze Craquelé kan u op afspraak komen bekijken in onze showroom. De levertermijn van onze Craquelé tegels bedraagt gemiddeld 2 tot 6 weken.

Genendries 32, B-3770 Riemst

+32 (0)495 27 68 75

Copyright @ All Rights Reserved